1-5 dagars leveranstid / Fast frakt 150:- / Swish & Klarna

Om oss

Laudio.nu tillhör aktiebolaget Nordic Stark Group AB som startade 2020-01-02 med verksamhet inom billjud, bilvård, belysning samt optimering av fordon. Vi strävar efter att kunna ge dig en helhetslösning utifrån dina önskemål och förutsättningar. 

Vi befinner oss på Bävervägen 2 i Växjö där vi har kontor, montering och lager. 


Så vilka är Vi? 

Ebba Stark Wickström, VD och Ekonomi

Hästtjej från början men utökade i samband med körkortsteorin intresset även till hästkrafter på 4 hjul. Utbildningsbakgrund i ekonomi och fordonsmekanik. Billjudsintresset har vuxit i takt med kunskaper och erfarenheter hon samlat på sig genom åren. Ordningssinnet och pedanten i henne älskar bilvård - enkelt, smidigt och effektfullt. 

Med Team PlayShitLoud som Robin och Ebba startade sommaren 2017 med Speldosan (Ebbas Golf 2) som första medlem tog billjudet fart på riktigt och på den vägen fortsätter det. Det är samma Golf som idag är inne på sin 5:e ombyggnation med kommande set-up innehållande enbart produkter från DD audio - som i höstas gjorde ett reportage om Ebba och bilen (se länk nedan). 


Länk DD audio reportage: http://ddaudio.com/ddownlow/install-highlight-vw-golf-ebba-proves-we-can-do-it/

Blev du nyfiken på min resa med bilarna? Kolla in instagram @speldosan_ebbzzor 


Robin Lilja, Försäljning & Support

De flesta känner till honom som Lilja... han med Passaten eller han som har koll på Lithium. Från början utbildad CNC-operatör men intresset för bilar sen barnsben förde honom in i bilbranschen där han fick utlopp för sin kreativitet och sitt kunskapssökande efter nya innovativa lösningar och häftiga idéer. Robin är väl känd för sin förmåga att matcha produkter med kunders önskemål och förväntningar, detta på grund av sitt kunskapssökande och engagemang - det han inte vet tar han reda på och håller alltid koll på vad som är nytt på marknaden för att alltid ligga i framkant. 

Under 2 år har passaten rullat med fräcka set-uper.. som en rullande hårfön med grymt tryck i både bas och middar. Framtida planer involverar en Caddy, många basar och ännu fler middar... och massor av kul!


Med många fantastiska människor och erfarenheter rikare tar de sig an ett nytt äventyr!