1-5 dagars leveranstid / Fast frakt 150:- / Swish & Klarna

Motoroptimering


Vill du att din bil ska bli snabbare, starkare och mer bränsleeffektiv? 

I samarbete med GDM Performance AB erbjuder vi anpassad motoroptimering för din bil via OBD-uttag i din bil. 

Med motoroptimering så ökar du bilens prestanda samtidigt som bränsleförbrukningen förminskas. En optimering av motorn innebär i grund och botten en uppgradering av motorstyrenheten i fordonet. Inne i bilens programvara finns en betydligt högre kapacitet än vad som idag används och med hjälp av dessa produkter så kan du få ut bilens fulla kraft. Vi säljer endast produkter som är testade på marknaden och som håller mycket kvalitet. Dessa produkter ger din motor en betydligt bättre effekt samt ökar bilens vridmoment. Hos oss på Laudio hjälper vi dig att öka körglädjen i din bil. 


Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda din bil och vad det kostar eller boka en tid? 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Kontakta oss

eller titta in på GDM performance hemsida, samma mjukvara och samma pris gäller hos oss! GDM PerformanceOptimering bil Optimering bil

Optimering bil

3 150 kr

Maskingaranti

Vi har nöjet att i samarbete med Celtic Tuning erbjuda våra kunder en kostnadsfri 12 månaders maskingaranti vid optimering hos oss. De övergripande kraven är att bilen måste fortfarande ha en giltig nybilsgaranti, inte ha gått mer än 9600 mil, inte vara leasingbil och den gäller som längst fram till att bilen blir 36 månader.

För alla villkor och vad maskingarantin innehåller och täcker ladda ner informationshäftet genom länken nedan:

Villkor och innehåll