1-5 dagars leveranstid / Fast frakt 150:- / Swish & Klarna

LED STRÅLKASTARLAMPOR 9G 6000K

  • 995 kr

LEDSON 9G - den där känslan av ett riktigt bra halv/helljusJu bättre och längre bort du ser, desto mer reaktionstid får du och körningen blir säkrare för dig oc


Dela
Artikelnummer: DIOD-307489

LEDSON 9G - den där känslan av ett riktigt bra halv/helljus

Ju bättre och längre bort du ser, desto mer reaktionstid får du och körningen blir säkrare för dig och dina medpassagerare. Dessutom är det mindre ansträngande för dig när du ser kurvorna och vägskyltarna åtskilliga sekunder tidigare och med en bättre skärpa! Vi är oerhört beroende av ljuset från våra strålkastare vilket gör att när du väl upplever styrkan med LED-ljus så infaller samma känsla som när du byter från en äldre till en nyare bil (man vill aldrig någonsin byta tillbaka)

Låt inte mörkret segra - kör med självförtroende med våra LEDSON 9G LED-strålkastarlampor! Upp till dubbla ljusstyrkan jämfört med traditionella halogenlampor och med hela 3 års garanti. Starkt & tryggt för bilen och dig!


Uppgradera din bil till något starkare och snyggare

Komplett kit med ett par LED strålkastarlampor från LEDSON som ger upp till dubbelt så starkt ljus mot halogen och tänds omedelbart till skillnad från xenon. Dessutom med en lägre strömförbrukning, lång livslängd och 3 års garanti!