1-5 dagars leveranstid / Fast frakt 150:- / Swish & Klarna

LED STRÅLKASTARLAMPOR 11G XTREME FOKUS

  • 1 095 kr

11G Xtreme Focus - "Koncentrerad styrka, optimal ljusbild" Varför rekommenderar vi dessa lampor framför de andra?Xtreme Focus är de vassaste och bästa


Dela
Artikelnummer: DIOD-308369

11G Xtreme Focus - "Koncentrerad styrka, optimal ljusbild"

 

Varför rekommenderar vi dessa lampor framför de andra?

Xtreme Focus är de vassaste och bästa LED-strålkastarlamporna som vi har i vårt sortiment för närvarande om man ser till ljusstyrka och ljusbild. Såvida du inte har en projektorlins i dina strålkastare (då rekommenderar vi istället LED strålkastarlampor för Projektorlins) så är Xtreme Focus det rätta alternativet för dig, både till halv- och helljus.

Du får en fokuserad och korrekt ljusbild med den senaste teknologin!


En uppgradering du inte ångrar

När du får uppleva den dagsljuslika effekten av att byta till LED Xtreme Focus så kommer du inte att vilja ha något annat! Ju mer ljus på vägen du får, desto bättre och säkrare förare blir du. Din reaktionsförmåga förbättras samtidigt som du kan slappna av, behålla mer värdefull energi och känna en minskad trötthet.

 

Du har självsäkerheten och kontrollen

Xtreme Focus är designade för att ge en ljusbild (den delen av vägen som får ljus) som är optimal och därmed inte bländar övrig trafik eller "försvinner" mot oönskat håll (upp i himlen t.ex.) till absolut ingen nytta. Lampornas 6 x ZES LED chip som avger 4500 lumen koncentreras till där du behöver styrkan som allra mest.

 

En modern look med attraktionskraft

Förutom att få ett fordon med starkare ljusstyrka så uppgraderar du även dig från ett gult, slitet ljus till modernt, vitt ljus på 6000 Kelvin. Bli inte förvånad om andra uppmärksammar att bilen som helhet ser snyggare ut!

 

Xtreme Focus har inga ballaster, därför behöver du inte dedikera plats åt dessa i motorutrymmet. Det blir en enklare installation jämfört med andra LED-strålkastarlampor. De är också EMC-avskärmade och Canbus-säkrade vilket innebär att de inte stör ut radion och inte ger varningar om trasig lampa i fordonet i de fall fordonet har system för lampvarning (observera att vissa, känsliga fordon kan larma ändå och man får då komplettera med motstånd. Se mer om detta längre ner)

Kommer med hela 3 års garanti för att du ska vara nöjd under en lång tid framöver!